Er du jobbsøker eller arbeidsgiver som søker kompetanse?

natur - Klikk for stort bilde

Lurøy har et spennede og eventyrlig næringsliv som trenger rekruttering for å utvikle seg videre.  Som et ledd i å rekruttere har kommunen gått sammen med næringslivet og opprettet en felles plattform for stillingsutlysninger for alle bedrifter i Lurøy kommune. Med å lyse ut ledige stillinger i privat og offentlig næringsliv i fellesskap vil bredden i sysselsettingen i Lurøy komme frem. I tillegg økes muligheten for sysselsetting med at også en eventuell partner kan orientere seg om tilgjengelige jobber på en enkel måte.

Oversikten over ledige stillinger i Lurøy finner du på facebooksiden: «Ledige stillinger i Lurøy», og på kommunens hjemmeside:«Ledige stillinger i Lurøy»

Har du ledige stillinger og ønsker å annonsere med oss, send link/annonse til: postmottak@luroy.kommune.no. Husk å legge med et bilde, for blikkfang.  Annonseringen er gratis.