Innlogging til "Min Side" på VISMA

Klikk for stort bilde

1. Gå inn på hjemmesiden til Lurøy kommune, http://www.luroy.kommune.no/ , under Meny og valget for ansatte. Her klikker du inn på fanen Visma Web:

Klikk for stort bilde

2. Du vil nå komme inn på dette bildet:

Klikk for stort bilde

Legg inn e-postadressen du er registrert med i VISMA, den du mottar lønnsslippen på i dag.

3. Du vil så motta en e-post med en link som du må trykke deg inn på og verifisere e-postadressen.

Klikk for stort bilde

4. Når det er gjort vil du motta en ny e-post med et engangspassord og det brukernavnet du har fått tildelt via systemet.

5. Legg inn det tildelte brukernavnet og engangspassordet og trykk på knappen Logg på. Da vil dere komme til dette bilde:

Klikk for stort bilde

Legg inn det tilsendte passordet øverst, lag deg så et nytt passord med å følge punktene nederst på siden.

6. Da er du kommet inn på Din side og du er nå klar til å ta denne i bruk.

Klikk for stort bilde

7. Lønnslippene finner du inne på fanen Meg selv, under fanen dokumenter. Her går du inn på nedtrekkmenyen og velger linjen Lønnslipper

Klikk for stort bilde

8. I første omgang vil du ha tilgang til dine lønnsslipper, etter hvert vil du få mulighet til å registrere ferie og timelister. Når dette blir tilgjengelig, vil dere få vite av din nærmeste leder.

Lykke til! :)