Karrieredagen 2020

Klikk for stort bildeLurøy kommune deltok på Karrieredagen 21. januar sammen med Nova Sea, Kvarøy Fiskeoppdrett, Helgeland Oppdrettservice, Konsvikbygg, Lurøy Bygg og Lurøy Byggvare

På årets Karrieredag deltok ca. 2000 ungdommer/rådgivere fra Helgelandsregionen. Mange var innom Lurøystanden og fikk gode råd og tips og råd om karriere, fremtidig jobbmuligheter og fikk oversikt over de mange bedriftene i Lurøy som tilbyr lærlingkontrakt.

Lurøystanden hadde flere konkurranser, deriblant quiz med Lurøyspørsmål. Vinneren av en Smart 32" TV, var Tuva røssvoll.  Har du lyst til å teste ut kunnskapen din, prøv deg på gjerne på quizen vår (PDF, 266 kB)

Det var også lagt ut egne konkurranser på kommunens facebook og instagram. På kommunens facebook ble ungdommer utfordret på å svare på hva de mente om Lurøy. 35 ungdommer deltok i konkurransen. Vil du se på  hvilke svar som ble hyppigst valgt, finner du det her (PDF, 239 kB). Vinneren av denne konkurransen var Tore Nikolai Dragic som vant en pulsklokke.

På kommunen instagram var utfordringen å poste selfie med noe/noen fra Lurøy, og bruke #Lurøykarriere20. Vinnerne av en bærbar høytaler var Konsvik oppvekstsenter, 10. klasse, med dette Klikk for stort bildebildet.

Lurøy kommune takker næringsliv for deltakelse på stand, gratulerer de heldige vinnerne av konkurransene og ønsker alle som var innom Lurøystanden lykke til videre!  Kanskje treffes vi senere som arbeidskollegaer, og/eller som Lurøyfjerdinger?

Sjekk gjerne ut Lurøy kommunes facebook og instagram!