Konsvik barnehage søker ungjobbansatte i sommer

Klikk for stort bilde

Liker du å være sammen med barn og unge? På Konsvik oppvekstsenter har du mulighet til å kunne jobbe i barnehagen i sommer. Søk på på Ungjobb til Konsvik oppvekstsenter og gjør en forskjell for barna i kretsen.

I sommer vil vi gjerne ha deg som vil bidra til at barn og unge får en enda bedre sommer i oppvekstsenteret. Vi har barn i barnehagealder og 1.-4. trinn (SFO-barn). Barn som elsker å leke, spille og være i aktivitet. Vi drar på tur fra fjæra til fjells. Har du en hobby kan du kanskje utøve den i jobben.

Om du er under 18 år blir du alltid sammen med en annen voksen og er du over 18 år kan du gis mer ansvar. Uansett kan vi lage en arbeidsplan som gir deg utfordringer du kan håndtere og vokse videre på. Du vil kunne få erfaringer og en positiv opplevelse i en artig barnehagehverdag.

Om du lurer på noe før du søker er det bare å ta kontakt med styrer i barnehagen. Ring eller kom innom.

Kontaktinformasjon:

Bjørn Rasmussen