Omsorgsutbygging - Anbud ute

Lurøy kommune holder nå på med en historisk stor utbygging av omsorgstilbudet i kommunen.

Neste trinn i denne utbyggingen er nå klar for oppstart.

Vi har nå ute prisforespørsel på 3 bygg i ett anbud.

Anbudet består av:

Sleneset Omsorgssenter «Kløverheimen»

Et tilbygg til Sleneset omsorgssenter spesielt tilrettelagt for demente.

Dementboligene består blant annet av fire boenheter og fellesareal. Utvidelsen blir på til sammen 316 m2.

Tilbygget er delt i to volum, et trekledd hovedvolum samt et mørkegrått ledd mellom eksisterende bygg og hovedvolum. Det er lagt vekt på å lage et boligmiljø som er skal oppleves som et hjem, og ikke som en institusjon. Fellesareal henvender seg mot en ny sansehage.

Klikk for stort bildeIllustrasjon Sleneset

Konsvik Omsorgssenter «Konsviktunet»

Også i Konsvik skal det oppføres et tilbygg til Konsvik omsorgssenter spesielt tilrettelagt for demente.

Dementboligene består blant annet av fire boenheter og fellesareal. Utvidelsen blir på til sammen 290 m2 Tilbygget er delt i to volum, et trekledd hovedvolum samt et mørkegrått ledd mellom eksisterende bygg og hovedvolum. Det er lagt vekt på å lage et boligmiljø som er skal oppleves som et hjem, og ikke som en institusjon. Fellesareal henvender seg mot ny sansehage.

Klikk for stort bildeIllustrasjon Konsvik

Bofellskap i Aldersundet ( gnr./bnr. 30/160)

Det skal bygges et nytt miljøterapeutisk bofellesskap i Aldersundet.

Bofelleskap består blant annet av et nybygg på 561 m2 med 6 selvstendige leiligheter, fellesareal med bl.a. stue/kjøkken og personalarealer.

Klikk for stort bildeIllustrasjon Aldersundet bofelleskap

Er det noen entreprenører som ønsker å delta i konkurransen så blir det ytterligere en anbudsbefaring fredag den 7.juni dersom behov/ønske. Ta kontakt med Atle Henriksen (atle.henriksen@luroy.kommune.no) for å melde deg på denne befaringen (frist 3.juni).

Anbudsfrist er den 4.juli. Prosjektets papirer finner en ved å gå inn på www.Doffin.no