Turistinformasjon i Lurøy

Klikk for stort bilde Turistinformasjonen i Lurøy kommune er i lokalene til Grønsvik Kystfort, og turistinformasjonen vil være åpent mandag til fredag mellom kl. 11 og 17., og mellom kl. 12 og 17 på lørdager og søndager.

Du når oss dessuten på turistinfo@luroy.kommune.no eller tlf: 901 89 318

I sommer er det 2 flotte turistverter som skal holde turistkontoret åpent. De heter Johan-Petter Dragic og Leo Stoll. De har hatt en ukes opplæring, der de har reist rundt i kommunen for å møte noen av reiselivsaktørene og bli kjent i kommunen.

Stikk gjerne innom for å hilse på dem, og få med deg god informasjon om hva som er planlagt gjennomført i Lurøy i løpet av sommeren! De kan hjelpe dere med informasjon om alt fra restauranter og overnattingsmuligheter, til bookbare aktiviteter, arrangementer og severdigheter. Sjekk også ut kommunens facebookside og instagramskonto. Johan-Petter og Leo vil bruke disse kanalene til å fortelle hva som skjer og komme med tips om aktiviteter.

Tips!

Hver torsdag arrangeres det turer, der turistvertene stiller som guide. Informasjon om ukas tur vil komme på fb/insta. På lørdager og søndager tennes grillpanna, og det blir mulig å få kjøpt seg bålkaffe og grille (medbrakt) grillmat, eller kjøpe pølser for å grille selv.

Lurøy kommune og turistvertene ønsker dere alle en riktig god sommer!

Turistinformasjonen i Lurøy